Bekijk onze galerij

Het bestuur

Marco Winters

Voorzitter

Ik ben Marco Winters.

Een aantal jaar geleden zat ik in mijn klas (ik ben groepsleerkracht op een basisschool) en genoot van de verhalen van de kinderen. Het was de kring na 5 december. De kinderen vertelden over hun cadeaus. 2 meisjes bleven stil. Toen ik vroeg waarom ze zo stil waren gaven ze het antwoord dat Sinterklaas niet ieder jaar een cadeautje brengt. Beide zusjes kwamen uit een gezin die het financieel niet breed hadden. De hele dag bleef ik bezig met dit kringgesprek en ’s avonds droomde ik van een groot Sinterklaasfeest voor deze kinderen. Al snel deelde ik mijn droom met enkele vrienden die net als ik als vrijwilliger deel uitmaakte van Sinterklaas Parkstad. Iedereen was het met me mee eens dat dit niet zou mogen. Sinterklaas is er voor iedereen. Zwart of wit, arm of rijk, de sint maakt geen verschil. Veel inlezen, veel vergaderen en veel overleg momenten later zaten Paul, Nicole en ik in april 2014 bij de Notaris en was stichting Nienoo een feit.

Ik vind het geweldig om kinderen te laten stralen en geluksmomentjes aan te bieden. Dit geeft zo veel energie terug dat ik hoop dit nog veel jaren te mogen doen.

Denny Pieneman

Secretaris

Hallo, ik ben Denny Pieneman, getrouwd met Lucienne en vader van Iris.
Ik ben geboren en woonachtig in Brunssum. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij NLcom in Maastricht als BI-consultant.

Al vele jaren maak ik deel uit van Sinterklaas Parkstad en ben zo ook betrokken geraakt bij Nienoo.
Met name de blije en stralende gezichten van de kinderen bij de diverse Nienoo activiteiten hebben mij zo geraakt, dat ik graag nog meer betrokken wilde zijn bij Nienoo.
Daarvoor heb ik mij in oktober 2016 beschikbaar gesteld als bestuurslid.
Zodoende hoop ik wat extra’s te kunnen bijdragen om nog vele kinderen in de toekomst te laten stralen en van mooie momenten te laten genieten.

Martijn Friedrichs

Penningmeester

Hallo! Ik ben Martijn en ik woon in Schinveld. Momenteel volg ik het laatste jaar van de opleiding Finance & Control aan Hogeschool Zuyd te Sittard.

Ik ben al een aantal jaar betrokken bij de vereniging Sinterklaas Parkstad. Tijdens de avonturen bij Sinterklaas kwam ik Nienoo tegen, en ik moet zeggen, ik was meteen onder de indruk van hun geweldige werk. Dus, in 2022 besloot ik mij beschikbaar te stellen als bestuurslid van Stichting Nienoo. Ik ben blij deel uit te maken van deze fantastische stichting.

Ik kijk uit naar de reis die voor ons ligt om hopelijke vele kinderen te laten stralen.

Noah Lommen

Bestuurslid

Mijn naam is Noah Lommen, ik ben een 20 jarige jongeman. Afgelopen jaar heb ik bestuurskunde en overheidsmanagement gestudeerd in Den Haag en begin nu aan de opleiding rechten. Niet gek dat mijn interesses dan ook politiek, recht en sport zijn. Ik hou ervan om mij voor anderen in te zetten en hoop dit ook als bestuurslid van Nienoo zo goed mogelijk te kunnen doen.

Denise Kocák

Bestuurslid

Hey!

Ik ben Denise Kocák, 24 jaar oud en woonachtig in Schinveld. Momenteel ben ik naast mijn functie als bestuurslid van Nienoo werkzaam als Junior SMC Specialist bij VodafoneZiggo. Daarnaast bevind ik mij in de afrondingsfase van mijn scriptie voor de master Bewegingswetenschappen.

Mijn drijfveer in zowel mijn leven als mijn carrière is het helpen en ondersteunen van anderen. De afgelopen periode heb ik van dichtbij mogen ervaren waar de stichting zich voor inzet en ik kijk er enorm naar uit om vele nieuwe vriendjes te leren kennen en bij te dragen aan onze mooie missie!

Bestedingsoverzicht