Bekijk onze galerij

Op kamp met Nienoo

Omdat kinderen tijdens Sint voor ieder kind en vooral tijdens op stap met Nienoo ook nieuwe vrienden maken en omdat op vakantie gaan er voor deze kinderen niet altijd inzit, organiseren wij na de zomervakantie het Nienoo-kamp voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 – 12 jaar.

Met zijn allen 2 nachten op kamp om samen een avontuur te beleven. We vertrekken aan het eind van de middag en nadat de slaapzaal in orde is gemaakt gaan we gezellig samen eten. Hierna spelen we kennismakingsspelletjes om elkaar zo snel mogelijk te leren kennen. Als het een beetje donker wordt maken we een avondwandeling. We sluiten af bij het kampvuur waarna de kinderen langzaam naar hun bed gaan.

De 2e dag bestaat uit een speurtocht, workshops, verkleden, schminken. ’s Avond vieren we een groot feest in de vorm van een bonte avond, voorstelling o.i.d. en uiteraard sluiten we weer af rondom het kampvuur.

De 3e dag beginnen we met ontbijt en na het opruimen van de slaapzaal, het spelen van een laatste spel volgt de sluiting. De kinderen verlaten moe maar een ervaring rijker het kampterrein. Hier zijn nieuwe vrienden gemaakt, maar hebben we vooral samen heel veel lol gehad tijdens ons kampavontuur.

Inschrijven Op kamp met NienooVoorwaarden deelname
Foto van Op kamp met Nienoo in 2023