Bekijk onze galerij

Onze missie

Maar liefst 1 op de tien kinderen in Parkstad Limburg groeit op in armoede. Het aandeel huishoudens op of onder het sociaal minimum is in diverse wijken tot 2,5 keer zo hoog als in de rest van Nederland. (Bron CBS)

Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen minder vaak meedoen aan activiteiten dan hun leeftijdsgenoten. Voor deze kinderen zetten we ons in door jaarlijks sinterklaasevenement en een uitstapje te organiseren. Ons doel is om veel kinderen te laten stralen, dit staat ook in ons beleidsplan en in ons logo. Het cadeautje is dus niet het doel. Wij bieden de kinderen een geweldige middag vol met entertainment en bezorgen zo de glimlach.

Jaarlijks organiseren wij drie evenementen:

  • In november Sint voor ieder kind, een totaal Sinterklaasfeest met dans, zang, lekkers, cadeautjes en natuurlijk een bezoek van Sinterklaas en heel veel van zijn gezelligste pieten.
  • In mei/juni op stap met Nienoo, een uitstapje met de bus naar een pretpark of dierentuin. Ook deze dag is vanaf minuut 1 een groot feest, zingen in de bus, samen spelen, nieuwe vrienden maken, snoepen, lunchen en natuurlijk een souvenir als herinnering aan een onvergetelijke dag.
  • in augustus/september na de zomervakantie op kamp met Nienoo. 3 dagen samen een avontuur beleven met (nieuwe) vrienden.
Het bestuur